Sections

Home suffering instant connection issues

Thursday, 11th December 2008 21:04 GMT By Patrick Garratt

homea3.jpg

Multiple users are complaining that they’re unable to access the now-launched PlayStation Home.

We’re getting no joy with it here at all, although some are reportedly able to launch, so we’re assuming it’s a load issue.

When trying to access the app, a network error C-991 is repeatedly served with the message, “The connection to the server was lost.”

Not for long, hopefully.

Latest

19 Comments

  1. 01casey

    Yeah, I’m getting those exact problems. Hopefully will be sorted by tomorrow morning.

    It’s been a real struggle getting this thing online it seems!

    EDIT: Just restarted Home, I’m in, at long last. Must’ve just been struggling to cope with the high demand initially.

    #1 6 years ago
  2. lelik

    ive been in the beta since the first round of invites and home always kicked me off with a similar error if i stayed on for more than 5 minutes. its the only reason i havent bothered with it at all. been hoping it would be fixed at some point.

    i think its probably just high server load in this case though.

    #2 6 years ago
  3. patlike

    Oh dear.

    #3 6 years ago
  4. Gekidami

    I’m in game right now ;)

    #4 6 years ago
  5. 01casey

    I’ve been kicked out again and cannae get back in. :/

    #5 6 years ago
  6. mart

    Yeah not having any problems. I’m not surprised people are though, tbh. Anything will have trouble if thousands of people try to get in at once. Normal usage is an ebb and flow of people, not a tidal wave.

    #6 6 years ago
  7. JamieSI

    Was just about to ask if you guy’s were having the same problem. Bah, all this waiting :p

    #7 6 years ago
  8. 01casey

    Aaaand I’mmmm In again.. Lol

    #8 6 years ago
  9. hammerstein08

    No matter how much interest is lost or gained in this product it was always going to come under fire for the hype. It being released was asking for problems as everyone wants to either prove it a failure or get on the bandwagon early. What Sony do next will decide whether it’s a complete failure or a great success

    #9 6 years ago
  10. Zarckan

    I’ve been part of the beta since Sept’07, a few times I’ve been kicked out, but not in the past 12 months.

    Not tried it tonight, mainly as I know it’ll be getting hammered.

    Just hope they’re not using SKiRT :-/

    #10 6 years ago
  11. Gekidami

    Though i’m connected to it, its pretty slow, alot slower then it was in closed beta, it looks like the ads have been disabled to not add extra load for now.

    #11 6 years ago
  12. Michael O'Connor

    Getting the error as well. Haven’t managed to get on at all, no matter how hard I try.

    #12 6 years ago
  13. Gekidami

    actually ads arnt disabled, they’re just taking ages to load in.

    #13 6 years ago
  14. Gekidami

    Hum, i notice that stuff actually costs now in the stores, though its the same stuff from the closed beta, and stuff that i, therefore got for free.

    #14 6 years ago
  15. prodygeejpn

    Pretty funny. I was about to say I don’t have this problem. And right now, when I’m typing this, I got that error. Hehe, it’s a BETA so it’ll get fixed.

    #15 6 years ago
  16. Quiiick

    No problems here!
    Have been in HOME for more than 3 hours now …

    Looks great, had some funny chats, but I will NOT pay for furniture or clothes!
    Will there be free stuff available?

    #16 6 years ago
  17. Syrok

    Yay, I get a different error message.

    “Request timed out

    /HUBPS3_SVML/unity/eulaDisplay.jsp.”

    #17 6 years ago
  18. Cort

    100+ failed attempts since last night. >:o(

    #18 6 years ago
  19. Syrok

    You keep count?

    #19 6 years ago

Comments are now closed on this article.